Brottning

Nora till junior-EM 

Brottning Värnamobördiga Nora Svensson har tagits ut till junior-EM i brottning i Rom.

Bilder: Privat

Värnamobördiga Nora Svensson har tagits ut till junior-EM i brottning i Rom.  [1/2]

För två månader sedan blev hon svensk juniormästare för tredje året i rad, för en månad sedan tog hon guld i Soft Touch Open i Göteborg och för en vecka sedan tog hon ett silver i senior-SM i Varberg. 19- åriga Nora har onekligen haft en fantastisk säsong som nu lett fram till en plats i svenska juniorlandslaget.  [2/2]

För två månader sedan blev hon svensk juniormästare för tredje året i rad, för en månad sedan tog hon guld i Soft Touch Open i Göteborg och för en vecka sedan tog hon ett silver i senior-SM i Varberg. 19- åriga Nora har onekligen haft en fantastisk säsong som nu lett fram till en plats i svenska juniorlandslaget.

För ett par dagar sedan fick hon besked om att hon blivit uttagen att representera Sverige i junior-EM i 65-kilosklassen. Mästerskapet avgörs i sommar i Rom i Italien och Nora har nu inlett uppladdningen tillsammans med landslaget och befinner sig just nu på träningsläger i Malmö.

Värnamobördiga Nora började som 7-åring brottas i Värnamo Brottarklubb där hon tränat och tävlat aktivt fram till 16- års ålder. Hon har efter det varit en del av Helsingborg Wrestling Team i Helsingborg, där hon nu efter fyra års studier på idrottsgymnasium tar studenten.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *