Brottning

Silver till Denny Chang

Brottning Värnamo Brottarklubb har varit i Västerås i helgen och deltagit i Mälarcupen där det gick allra bäst för Denny Chang.

Denny Chang tog silver

Mälarcupen är en av Sveriges största brottartävlingar som lockar internationellt motstånd från länder över hela världen. I år var hela 856 deltagare anmälda och man tävlar i alla klasser från knattar/flickor yngre upp till seniorer/kvinnor.

Värnamo BK deltog med fyra brottare där Denny Chang gick bäst och tog silver i pojk 62 kg. Alla fyra killar som deltog har brottats mot högklassiskt motstånd och haft en kanonhelg tillsammans med tränarna Mathias Carlsson och Joakim Johansson.

Lukas Issal tävlade i knattar 38 kg och gick sex matcher där han till slut blev femma av 21 motståndare: Fyra segrar och två förluster.

Ruben Stråkeved brottades i pojk 38 kg och gick tre matcher där han slutade på en 13:e plats av 24 brottare: En vinst och två förluster för Ruben.

Oliver Issal tävlade i pojk 44 kg och brottades tre matcher med en vinst och två förluster. Oliver slutade på en 14:e plats av 27 deltagare.

Denny Chang tävlade i pojk 62 kg och brottades sex matcher där han vann fem matcher och förlorade finalen.
Denny slutade 2:a av 16 deltagare.

David Issal

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *