Fotboll

2–1 blev 2–5 för SIS

Fotboll Skillingaryds IS inledde bra i bortamötet med Bosna med ledning 2–1 som ändå slutade i förlust med 2–5 (2–2). Uppdaterat.

SIS tog ledningen genom Oliver Issal med Arber Hasani som framspelare. Detta var efter nio minuter men fyra minuter senare hade Gislavedslaget kvitterat.
Arbete Hasani 2–1 för SIS på straffspark med 28 minuter spelat. I minut 36 kom en kvittering på frispark som först såg ut att vara offside men som godkändes som mål.
3–2 kom ett par minuter inpå andra halvlek, 4–2 på straffspark efter 68 minuter. I minut 80 kontrade Bosna in 5–2.

– En tung förlust efter en bra första halvlek, säger SIS-tränaren Jonas Blomberg.
När väl Bosna gjorde 3–2 tog hemmalaget över matchen och SIS lyckades aldrig få till något bra spel.
– Bosna i medvind är bra. De hade bättre positionsspel och har flera individuellt duktiga killar, säger SIS-tränaren.
Jonas tycker att SIS mest visade semesterlir och nu måste man börja plocka poäng så att man inte blir inblandad i bottenstriden av division fem.

Närmast väntar Habo hemma på lördag och då krävs bättre takter.