Fotboll

Anders och Thomas fortsätter som WIK-tränare

Fotboll Waggeryds IK:s huvudtränare Anders Fredén deklarerade tidigare att han slutar men nu har han bestämt sig för att fortsätta.

 

– Det tar för mycket tid för mig men det har varit ett fantastiskt gäng att träna, sa Anders för en tid sedan efter sina två år i klubben.
Nu har han ändrat sig:
– Ja, mycket bra, säger hjälptränaren Thomas Johansson som också berättar att det blir förstärkning både i och kring laget.

På spelarsidan är det vissa frågetecken men många har redan sagt att det ska fortsätta och det blir nog bara någon enstaka som väljer att sluta. En av dem är Sebastian Andersson men han har lovat att hjälpa till som en resurs kring laget.

Man jobbar även med att förstärka ledarsidan i övrigt med en sportgrupp där Stefan Lundgren blir en av dem som engagerar sig en hel del.

– Vi vet att andra året i en högre division kan bli tuffare, men vi ska fortsätta möta division tre på ett bra sätt, säger Thomas Johansson.

Bland spelare som redan sagt att de fortsätter märks den senaste säsongens nyförvärv Hugo Lyck och William Neth.
Ett par spelare är lite tveksamma men man hopps ändå att de fortsätter. Det blir kanske också ett eller annat nyförvärv.

Just nu är det egenträning som gäller på grund av coronapandemin men det det inom en snar framtid ett spelarmöte då man på allvar drar upp riktlinjerna för 2021.

Anders och Thomas fortsätter även kommande säsong. Arkivbilder

Taggar

Dela


1 reaktion på Anders och Thomas fortsätter som WIK-tränare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *