Fotboll

Andra raka förlusten för V-Södra

Fotboll Kulltorp kunde under fredagskvällen besegra Värnamo Södra med 2 - 0 på hemmaplan. Bägge målen kom i den första halvleken. – De gör två mål och vi gör inget. Det är den bistra sanningen, säger V-Södra-tränaren Patrick Schellhas.

– Vi visste på förhand att Kulltorp borta inte är en lätt historia och vi har varit här innan och både vunnit och förlorat. De är svåra här. Det blev lite missförstånd och de lyckades utnyttja det på ett bra sätt. Men vi skapar i alla fall lägen för att göra mål, men lyckas inte få dit den. Sen rullar egentligen matchen på på samma sätt, säger Patrick Schellhas.

Efter förra matchen var du väldigt besviken på insatsen, var detta ett fall framåt?
– Det får jag ändå lov att säga att det var. Sen att vi inte lyckas få in bollen, det är klart att det är stor besvikelse hos alla att vi inte tar minst en poäng idag.
– Deras mål kom lite enkelt och det är ju tyvärr så att har man förlorat en match och sedan åker på ett baklängesmål så är det lätt att man går ner sig några procent mentalt, även om man inte vill det.  Det är lätt att man hänger lite med huvudet, man hittar lätt fel hos andra. Det är såna vi människor är och det är där problemet är mycket kan jag känna.

Patrick Schellhas berättar att hans lag skapade några fina lägen innan Kulltorp gjorde 1 – 0.
– Då blir det liksom: ”Nä, inte idag igen”.

Två raka förluster, ska det bli skönt med ett uppehåll nu?
– Vi har ganska många spelare som är slitna, de har problem med små, små skador. Vi behöver verkligen vila känns det som.

Finns det några spelare du vill framhålla i ditt lag?
– Jag tycker Johan Gunnarsson gör en bra insats, han spelar med självförtroende. Han är påpassad hela tiden men han gör det bra. Sen tycker jag Kevin Bang gör det bra också.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *