Berntsson nickade till – räddade blytung poäng för J-Södra

Fotboll Jönköping Södra är på allvar involverade i superettans bottenstrid. Dagens match hemma mot Skövde var därför synnerligen viktig. Matchen slutade 2–2 och Alexander Berntsson gjorde bägge målen för J-Södra.

Tre poäng hade nog varit det allra bästa i den intrikata bottenstriden. Men en poäng är bättre än inga alls. Matchens förgrundsfigur Alexander Berntsson satte 1–0 för Jönköping Södra redan i den fjärde matchminuten. Detta efter en hörna som han nickade in.

Jumbon Skövde skulle kvittera på en hörnspark i den 32:a minuten. Också det målet gjordes på nick. En knapp kvart in på den andra halvleken kunde sedan gästande Skövde ta ledningen och då var det nog en och annan dyster uppsyn på Stadsparksvallen.

Men i den 80:e minuten skulle Alexander Berntsson rädda poängen för J-Södra när han återigen använde huvudet och nickade in kvitteringen till 2–2.

2–2 blev också slutresultatet.