Friläge...  [18/21]

...men målvakten är med  [19/21]

Tre mot en  [20/21]

Varmt  [21/21]

Senast lagen möttes var WIK överlägset bäst men föll ändå med 0–1 genom ett mål i minut 89. Den här gången var det jämnare och WIK hade matchen igenom stora problem med Samuel Karlsson som var en ständig oroskälla för hemmaförsvaret.

Målskytt för Jönköpingslaget var dock Mustafa Ismael  med ledning redan efter åtta minuter. Efter en tilltrasslad situation tryckte Jonathan Johansson in 1–1 i minut 17.

Första halvlek var jämn men WIK hade bland annat ett friläge som man dock missade plus ett par andra halvchanser till nätkänning.

I andra halvlek fortsatt Samuel Karlsson och skapa en hel del farligheter. WIK tog dock ledningen med Jonathan Johansson som målskytt på straffspark. Ayman Abdi punkterade sedan matchen med sitt 3–1.

– Assyriska var mycket bättre än när vi möttes tidigare, berömmer WIK-tränaren Thomas Johansson.

Han var mycket nöjd med det egna laget insats.
– En fantastisk kämpainsats. Återigen visade vi lagmoral, säger Thomas om sina killar i fotbollstrean.

Han ger ändå några killar lite extra plus som målvakten Jonathan Sandin och Alex Björnberg. På mitten var WIK mycket bra. Trion Sebastian Nilsson, William Andersson och Christofer Frisenette-Fich gjorde att WIK ofta kunde anfalla framgångsrikt.

Närmast väntar Dalstrop borta på onsdag.
– Vi är lite slitna med många skador och skolavslutningar, avrundar Thomas Johansson som tror att man ska kunna ladda om batterierna på den knappa veckan till nästa match och de två avslutande före sommaruppehållet.