Fotboll

Bor vann kommunderbyt

Fotboll Det blev Bor som drog det längsta strået när man på bortaplan kunde vinna med 1 - 0 mot Hånger. – Det var skönt, summerar Bors tränare Mattias Svensson det hela.

Bors tränare Mattias Svensson summerar matchen, en match han tycker var jämn:
– Jag tycker att vi var det bästa laget i första halvlek och skapade rätt många chanser, vi sköt i ribban bland annat. Andra halvlek blev lite jämnare, de (Hånger) fick väldigt mycket frisparkar och kunde lyfta in den. De är duktiga på det, stora tunga. Men vi höll undan och det var bra.

Mattias Svensson vill framhålla målvakten Freddy Jarl i sitt lag.
– Han gjorde en superräddning med tre minuter kvar, hans enda räddning han behövde göra egentligen. Så det var fantastiskt.

Att Freddy Jarl var matchens lirare håller Hångers tränare Magnus Schöldsten, även om han menar att målvakten hade mer att göra under matchen än möjligheten i slutet.
– Deras målvakt gör tre kanonräddningar och är matchens lirare solklart.

Hånger-tränaren var besviken efter matchen. Dels menade han att Bors mål var offside och dessutom fick hans eget lag ett mål bortdömt.
– Det är en tung förlust. De (Bor) hade de första 30 minuterna av matchen där vi inte riktigt är där och vi spelar inte bra. Sen kom vi in i det mer och mer. Vi stuvade om lite i andra och då har de ingenting egentligen.

Magnus Schöldsten vill framhålla Jonas Bystedt.
– Han vinner alla bollar som vi slår upp i andra, men vi kan inte förvalta dem efteråt.

Matchens enda mål gjordes av Bors Alfred Svensson.

 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *