Bredaryd fick Kärda på fall

Fotboll Spelet funkar utmärkt för Bredaryd. Under fredagskvällen tog laget en ny triumf när man besegrade Kärda med resultatet 3–1 (2–0).

Allt går Bredaryds väg just nu. När Kärda kom på besök såg man till att ta tredje raka segern.
– Det känns bra just nu. Vi gör en stabil match från oss och tycker vi är bättre på alla positioner, säger Bredaryds tränare Senad Zulovic som även får medhåll av sin motståndartränare:

–De var lite bättre på allt idag, säger Mattias Johansson.

En som lyste lite extra på planen denna fredagskvällen var Ivan Lacusta som gjorde laget två första mål under första halvleken. I andra punkterade Alfons Andersson genom att göra 3–0.

–Ivan Lacusta gör en fantastisk match idag. Men även vår lagkapten Ivan Zuna och Philip Andersson ska ha eloge för sina insatser i matchen, säger Zulovic.

Kärda lyckades dock få sista ordet målmässigt när Oskar Törefors gjorde 3–1 med sju minuter kvar av ordinarie tid.

–Det finns inget att ta med sig idag, utan vi lägger den här matchen i ryggsäcken och går vidare, säger Mattias Johansson.

Text: Kenneth Andersson