Fotboll

Bredaryd Lanna avgjorde i sista minuten

Fotboll Trots att Bredaryd Lanna gjorde ett mål efter tre minuter så skulle matchen mot Bankeryd ändå bli spännande ända in i slutskedet innan Bredaryd Lanna avgjorde i 90:e minuten och vann med 3–2. Uppdaterad.

– Det var en jobbig match men vi lyckades avgöra på slutet, säger tränaren Zenad Sulovic.

– Vi får ju en drömstart och gör mål efter tre minuter och sedan får vi flera frilägen som vi inte lyckas göra mål på då deras målvakt gör det jättebra. Vi borde ha dödat matchen i första halvlek helt enkelt för sedan vänder de och tar ledningen.

Målen gjordes av Zoran Sredojovic och Ian Mira (2).

– På slutet så lyckas vi reducera och sedan avgöra i sista minut och vi visste att det skulle bli en tuff match eftersom Bankeryd är på kvalplatsen ut ur serien.

– Nu är vi två poäng före Gnosjö men det gäller att vi inte förlorar nästa match för att behålla vår egen kvalplats. Vi ska samla ihop oss nästa vecka, komma väl förberedda till matchen och så får vi se hur det slutar sedan, avlsutar Sulovic.

Sista matchen spelas hemma mot Gnosjö på lördag.

 

Text: Linn Törnberg

Det var jobbig match, avgjorde på slutet. drömsttart med ett mål efter tre minuter och sedan får vi flera frilägen som vi inte lyckas göra mål på. deras målvakt gör det jättebra. dödat matchen i första. istället vänder de och tar ledningen men vi lyckades reducera och sedan avgöra. kämpar.

Nu är vi två poäng före gnosjö , sista matchen lika inte öflora för att klara kvalet. väl förberedda så fåt vi se hur det slutar.

vill vinna och visste det skulle bli jättesvårt då bankeryd på kvalplats neråt.  nu ser vi fram emot nästa match och samlar ihop oss inför det.

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *