Fotboll

Bredaryd Lanna får nöja sig med ett poäng

Fotboll Bredaryd Lanna överraskade motståndarna med att göra mål efter fem minuter genom Adel Mekic. Därefter kom Torpa in i matchen och det stod länge och vägde innan motståndarna tillslut kvitterade tidigt i andra halvlek. Trots att Lanna sedan fick en straff kunde de inte förvalta chansen och inte heller lyckades något av lagen göra ett till mål och matchen slutade 1-1. - Jag är nöjd, att möta Torpa på bortaplan är tufft, säger tränaren Senad Zulovic. Artikeln är uppdaterad.

Arkivbild från en tidigare match.

— Vi gör en bra och stark inledning men sedan står matchen och väger. Vi är två jämna lag som försöker spela på liknande sätt och de lyckas kvittera medan vi bränner en straff. Matchen hade kunnat sluta på vilket sätt som helst men vi nöjda med ett poäng, Torpa är ett tufft motstånd speciellt på bortaplan, säger Zulovic.

Han ger hela laget godkänt för dagens insats men vill lyfta fram målvakten Andrei Colibaba, samt utespelarna Alfred Norén och Ivan Zuna för sina insatser.

— Det är en svår match men vi har spelat bra i många matcher nu och är fortfarande obesegrade. Dessutom hade vi spelare som var borta på grund av skador eller studenten idag, så jag är nöjd idag, avslutar Zulovic.

Bredaryd Lanna förblir därför trea med endast 2 poängs skillnad från serieledning.

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *