Fotboll

Celebert besök på Vaggeryds IP

Fotboll Ikväll medverkade Andreas Ravelli som tränare vid ett pass med Waggeryds IKs damlag

Andreas Ravelli  [1/6]

Lyssnar noga  [2/6]

Samling inför träningen  [3/6]

Instruktioner  [4/6]

Andreas vill ha uppmärksamhet  [5/6]

Nöjda fotbollstjejer  [6/6]

En av orsakerna till att Andreas Ravelli bjöd på ett träningspass var att det ingick som en del i den försäljning av Ravellis klädkollektion som Waggeryds IK arbetar med. De utlystes en intern tävling och det lag som sålde bäst under våren fick en träningskväll med Andreas Ravelli och det var fullt ös från början till slut. Det var inga sötebrödsdagar utan tjejerna fick vara på tårna direkt med teknikövningar och sedermera träna avslut och som sista moment lite matchspel.

Inför träningen var önskemålet att ha kul och att få lära sig lite nytt och träna på sådant som de normalt inte gör och det intygades av tjejerna att det har en härlig träningskväll. Laget spelar i division tre och går in i höstsäsongen som delad serieledare och fick nu med sig en ny upplevelse inför det som komma skall.

Företaget som Andreas och Thomas Ravelli driver har sitt centrum i Kulltorp och säljer kläder accesoarer, bäddset och handdukar med mera. De startade verksamheten 2014 och är nu tiotalet anställda och omsätter 22 miljoner kronor. En viktig pass är att besöka föreningar så mycket som möjligt i olika sammanhang.

– Vi har fått så mycket av idrotten och nu vill vi ge tillbaka säger Andreas Ravelli och säger att de bägge bröderna försöker att prioritera aktiviteter ute bland föreningarna.

Andreas Ravelli har en gedigen fotbollskarriär med tre SM-guld med Östers IF, värvades till IFK Göteborg 1988 men fick aldrig något guld där och slutade där 1989 för att flytta tillbaka till Växjö där han avrundade sin karriär med två säsonger i Öster. Under åren 1981 – 1989 spelade Andreas Ravelli 41 landskamper och har dessutom flera landskamper med ungdomslandslaget.

Taggar

Dela


1 reaktion på Celebert besök på Vaggeryds IP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *