Dardania vann mot Klevshult

Fotboll Klevshult lyckades inte rå på Dardanias spelande tränare Bujar Ferizi och därmed tog Värnamolaget en klar seger.

Gästerna vann med 3–1 (2–1).

Hemmatränaren Anders Forsman var inte direkt nöjd med insatsen. Försvaret var bra men framåt hade man svårt att skapa något. KSK var försvagat av flera spelare borta men det var inte hela förklaringen. Framför allt var Dardania spelmässigt klart bättre och oroade ständigt hemmaförsvaret. Man hade också Bujar Ferizi i fin form. Han svarade får två mål och kusinen Tefik Ferizi för ett.
– Vi hade väldigt svårt att komma åt honom, säger Anders Forsman.

Bujar var själv belåten med den egna insatsen men tycker att man borde ha vunnit med klart större siffror. Värnamolaget tog ledningen redan efter åtta minuter. Efter 22 minuter kvitterade Oscar Persson med en frispark direkt i mål. Strax före paus återtog Dardania ledningen och sedan ökade man på till slutresultatet 3–1i andra halvlek.

– Vi är inne i en tung period, säger Anders Forsman efter de tre inledande förlusterna i fotbollssexan. Nu blir det ett par veckor långt och kanske välbehövligt uppehåll.
Plus i dag ändå till målvakten Anders Fridel samt backarnaHenning Jorre och Samuel Asmeron Yemane.

Dardania inledde serien med 3–3 mot Hillerstorp och den poängen var Bujar Ferizi belåten med. I dag hade han dock helst sett betydligt fler mål eftersom man dominerade stort.
– En mycket dålig plan gjorde sitt till, noterar Bujar Ferizi om ”bara”tre mål.