En poäng för Kärda

Fotboll Kärda - Strömsnäsbruk spelade 1–1 i fotbollsfemman  och så stod för övrigt redan efter tio minuters spel. Uppdaterat.

Gästerna tog ledningen i minut sex men tre minuter senare kom en kvittering genom Isak Larsson.

Kärda var brandskattat inför dagens match då man saknade 8–9 spelare på grund av skolavslutningar, resor med mera. Så här är det ofta vid den här tiden på säsongen för många lag.
– Före matchen hade jag varit nöjd med 1–1 men inte riktigt efteråt då vi borde ha kunnat vinna, säger tränaren Mattias ”Kneg” Johansson,.
Han tycker att Kärda skapade så pass många målchanser att alla tre poängen borde ha gått till laget.

Egentligen var det ingen riktigt bra match för att vara division fem. Plus Kärda till Victor Eriksson. I övrigt var det jämnt.

I första halvlek var det ganska bra fart på hemmaspelarna men i andra tappade man tempo. Den halvleken var jämn men Kärda hade ett par solklara målchanser nära bortaspelare räddare på mållinjen. Kärda hade å sin sida det ganska lugnt längst bak.

Nästa match för Kärda spelas även den på Sträntevallen och då kommer Guddarp på besök.