Femetta för Rydaholm

Fotboll Rydaholms GoIF besegrade Stockaryd-Rörviks IF i en träningsmatch på Kungshall med 5–1 (3–1).

De 25 åskådarna på plats blev vittne till ett målkalas. Matchen var knappt en kvart gammal när Ali Hosseini gav hemmalaget ledningen. 18 minuter senare ökade Leon Bujupi på Rydaholms ledning till 2–0. Endast tre minuter senare höll sig Bujupi framme igen och utökade hemmalagets ledning till 3–0. Fem minuter senare reducerade Alexander Nyberg för bortalaget och 3–1 stod sig i paus.

I andra halvlek fortsatte hemmalaget att trycka på. I den 76:e minutenkom 4–1 och i den 83:e minuten avrundade Amin Nshimirimana matchen med sitt 5–1-mål.

Vi har försökt att nå företrädare för Rydaholms GoIF för en kommentar efter matchen utan framgång.