Fotboll

Forsheda förlorade mot Bredaryd Lanna

Fotboll Botten mötte toppen med andra ord Forsheda mötte Bredaryd Lanna. Bredaryd hade lite svårt att få in bollen i målet medan Forsheda stod upp bra i första halvlek. Efter halvtidsvilan började sedan Bredaryd att göra mål vilket inte Forsheda lyckades göra och matchen slutade därmed i förlust med 0-5, (0-1). Uppdaterad.

— Det var egentligen väldigt jämnt stora delar av matchen, speciellt i första halvlek. Visserligen hade vi oflyt i både spel och domarbeslut lite periodvis men 0-5 speglar verkligen inte resultatet, säger Forshedas tränare Markus Eng.

Han säger att han lider med killarna för att de presterade verkligen bra idag trots att siffrorna vill tyda på annat. En extra eloge får Adi Bukaric som spelade utöver det vanliga idag.

— Det var ingen fin fotbollsmatch, de slår mest långa bollar medan vi ville spela på marken och sedan gör vi lite för stora misstag som blir avgörande. De sätter sina chanser och det gör inte vi, vilket är mycket surt, avslutar Eng.


Bredaryd Lannas mål gjordes av Anton Olsson, Philip Andersson, Filip Andersson (2) och Ivan Lacusta.

— De spelade bra i första halvlek och det var lite svårt att göra mål, sedan har de en otroligt duktig målvakt som räddade mycket. I andra halvlek ändrade vi lite taktik och det gav större utdelning, säger Bredaryd Lannas tränare Senad Zulovic.

Zulovic vill lyfta fram Andreas Jacobsson i backlinjen, Filip Andersson, Philip Andersson och Ivan Lacusta.

— Vi är hittills obesegrade och fortsätter att vinna matcher. Forsheda gjorde det bra idag men vi hade lite flyt. Med tanke på matchbilden hade vi nog inte heller kunnat göra fler mål men fem mål gjorda och noll insläppta är mycket bra och en derbyvinst är alltid skön, avslutar Zulovic.

 

Text : Linn Törnberg

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *