Forsheda hade det tufft mot Guddarps

Fotboll I matchen mellan Forsheda och Guddarps blev det målkalas för motståndarna. Redan i första halvlek tryckte Guddarps på rejält och även i andra halvlek blev det många mål men denna gången istället för båda lagen. Matchen slutade trots allt i förlust för Forsheda med 8-3, (0-3). Uppdaterad.

Arkivbild från en tidigare match.

Målen gjordes av Danijel Marin, Alfred Ahlström och ett självmål från Guddarps.

Marcus Eng, tränare i Forsheda tycker att förlusten är rättvist men att siffrorna inte speglade skillnaden mellan lagen.

— Vi gör för mycket av samma misstag och är inte riktigt påkopplade, kommenterar Eng.

Han menar även på att andra halvlek är bättre än första och de lyckas göra ett fint spelmål enligt deras tankesätt att spela, så kvalitén finns där.
— Vi måste bara springa mer genom hela matchen och kämpa för varandra, tillägger Eng.

Han ger även lite extra beröm till Alfred Ahlström och Isac Radich Pettersson.

— Det gäller att träna vidare och kunna lära oss av våra misstag, avslutar Eng.

Text : Linn Törnberg