Fotboll

Forsheda levererade i seriepremiären

Fotboll Forsheda inledde seriespelet i division 6 på ett mycket bra sätt mot Hillerstorp. Uppdaterad.

Forsheda lyckades göra både ett och två mål i första halvlek men efter paus kom Hillerstorp ut och överraskade Forsheda med ett reduceringsmål men mycket mer tillät inte hemmalaget. I mitten på andra halvlek gjorde sedan Forsheda tre mål inom loppet av nio minuter och matchen var mer eller minde avgjord. Forsheda hade vunnit på hemmaplan i seriepremiären med 5–1, (2–0).

– Skönt med en vinst för en gångs skull. Stundtals spelar vi bra, stundtals är det katastrof och vi kan absolut mer än vad vi presterar, säger tränaren Markus Eng.

Målen gjordes av Kenan Bukaric (2),  Jani Hakala (2), Eric Gustafsson.

– I första halvtimmen så är väl Hillerstorp bättre än oss och vi kommer inte alls in i det, sedan om det har och göra med nervositet eller inte vet jag inte men efter första målet tar vi över mer och mer. Även första tio minuterna i andra halvleken så får de lite press på oss men då gör vi några byten för att få in lite mer rutin så löste det sig.

Eng vill ge lite extra eloge till Adi Bukaric och Martin Johansson för deras prestationer.

–Vi visste väl inte så mycket om Hillerstorp innan eftersom vi var ju i femman förra året och det är många nya motstånd nu men utifrån vad jag har hört så skulle vi vinna denna matchen. Oavsett så är det otroligt skönt med seger speciellt i seriepremiären och vi startar nu säsongen med tre sköna poäng, avslutar Eng.

Nästa match spelas mot Skeppshult på torsdag.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *