Forsheda spelade oavgjort mot Hillerstorp i Smålandscupen

Fotboll Efter första halvlek ledde Hillerstorp med 0-2 men Forsheda kom tillbaka och matchen slutade oavgjort, 2-2.

— Första halvlek så faller vi tillbaka men gör det samtidigt bra och Hillerstorp gör två mål som vi borde varit bättre på säger assisterande tränaren Filip Lindström i Forsheda.

Andra halvlek spelar vi bättre. Först reducerar vi till  1-2 genom Isac Radich Pettersson och sedan kvitterar Kenan Bukaric till 2-2, fortsätter Lindström.

Han framhåller Isac och Kenan men tycker att hela laget gör en riktigt bra prestation och det fanns flera farliga målchanser i andra halvlek, bland annat en fast situation där Jesper Ekström var nära ett nick mål.

–Vi har ett lag med flera unga spelare som gör första säsongen i senior laget och kommer jobba vidare med att förbättra anfallsspel, skapa ytor och flera spelalternativ avslutar Filip.

Nästa match är mot Klevshult hemma nästa lördag.