Fotboll

Forsheda upp på kvalplats

Fotboll Forsheda IF besegrade i kväll FK Liljan från Värnamo med 3–2 (2–1) och tog steget upp på en av de två kvalplatserna till fotbollsfyran.

Hemmalagets spelande tränare Marcus Syrén var inte nöjd med insatsen trots att det blev seger. Gästernas tränare Artan Ramosaj var däremot nöjd med mycket trots att det blev förlust.
– Ja, vi gjorde en mycket bra insats. Det var en bra match från båda lagen med många målchanser, säger Artan som tycker att hans lag kunde ha fått en poäng med sina hem.

Gästerna tog också ledningen efter ett drömmål från 25 meter av Vehid Keranovic. Forsheda kom tillbaka och hade vänt till ledning före paus.
– Synd med 2–1 till Forsheda då vi missade i backlinjen så att offsiden upphävdes, inflikar Artan Ramosaj.

Marcus Syrén tycker inte att hans lag visade det som man gjort på sistone. Man uppträdde inte som ett lag. Det var trots de tankarna individuella prestationer som gav hemmasegern.

Forsheda kan tacka Haris Kolaric för segern då han låg bakom väldigt mycket av de bra sakerna. Målmässigt var det dock Mahmoud Sheikh som åter visade farlighet med kvittering till 1–1 och 3–1, Han missade även en straff vid ställningen 3–1.
Målet som betydde 2–1 gjordes av Aldin Veladzic.

Målskyttarna samt Haris Kolaric och Jakob Ekblom hörde till de viktigaste spelarna i Forsheda som hoppas att Oscar Persson snart är med igen efter en längre tids bortavaro på grund av sjukdom.

På övertid kom Liljans reducering med Alen Barnjak som målskytt.

Hos Liljan extra beröm till Arber Ahmeti, Anel Mehmedbegovic och Vehid Keranovic.
– Spelar vi så här bra i fortsättningen har vi goda chanser att hänga kvar, avrundar Liljans tränare Artan Ramosaj.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *