Fotboll

Forshedas tredje raka förlust – Västboås obesegrade

Fotboll För Forsheda verkar spelet inte funka för tillfället. I kväll kom lagets tredje förlust när Västboås vann med 0–3 (0–1) och fortfarande är obesegrade. – Vi måste bli bättre på flera plan, konstaterar Forshedatränaren Markus Eng.

Foto: arkivbild

Det verkar sitta lite ”grus i maskineriet” för Forsheda. Inför hemmamatchen mot Västboås hade laget två raka förluster. Det blev dock inte bättre efteråt – ny förlust denna gången med 3–0, där gästernas målskyttar var Abdou Darboe och Adam Svenningsson.
– Vi är inte bra idag i första halvleken. Gör en bättre andra med det vill sig helt enkelt inte, säger Forshedas tränare Markus Eng och tillägger
– Vi måste bli bättre på flera plan.

I Västboåslägret var det något gladare miner och tränaren Björn Björkman sammanfattade matchen:
– Det är lite krampaktigt spel idag och Forsheda är svåra att möta.

Västboås hade en 1–0-ledning i halvtidspaus.
– Vi hade 1–0 länge med de gjorde det svårt för oss vilket gör dem till ett svårt motstånd. Men när vi fick andra målet, då släppte det, säger Björkman som passar på att hyllar sina målskyttar:

–Abdou Darboe gör två mål och sedan gör Adam Svenningsson sitt första målet för säsongen, så de ska få en extra hyllning. Dessutom är Axel Hallberg (vänsterback) otroligt bra så jag plusar lite för honom också.

Kryssmatcherna är nu ett minne blott för Västboås och laget hakar på toppen.
– Nu har vi häng på topplagen.

Text: Kenneth Andersson
Foto: Arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *