Fotboll

Genrepet gav svaren Bor/Rydaholm ville ha

Fotboll Många svar gavs för Bor/Rydaholm, till premiären om fyra dagar, när man besegrade Hovshaga med 5–0, där 2–0 var halvtidsresultatet. –Även om det var ett ungt lag vi mötte idag så tycker jag vi fick det bekräfta som vi tränat på under försäsongen, säger tränare Senudin Sumic.

Bor/Rydaholm såg till att fixa ytterligare pusselbitar på plats i genrepet mot Hovshaga under onsdagskvällen.
–Vi spelade en match förra veckan där vi hade i stort sett den trupp vi kommer ha i premiären. Och då såg det ut som idag. Så egentligen fick vi bara det bekräftat igen att vi tränat på det vi skulle bli bättre på, konstaterar Senudin Sumic efter matchen.

Det blev en storseger 5–0 med halvtidsresultatet 2–0. Hanna Berggren och Viktoria Ögren blev tvåmålsskyttar och Saga Borsved som gjorde sin första match fick göra mål.

–Hon är bara 14 år och vi plockade in henne för att hon skulle få känna på hur det var. Det blev ju en lyckad kväll och extra kul att hon får göra ett mål också, säger Sumic som även vill passa på att ger beröm till mittfältaren Tova Lilja.

–Visst ska man ge målskyttar beröm. Både Viktoria och Hanna gör en strålande insats. Men Tova Lilja gör ett enormt arbete offensivt som defensivt.

Nu väntar premiären om fyra dagar. Vad har ni för mål sättning när den drar igång?

–Det är ju första året jag är tränare i detta laget så jag vet inte så mycket om motståndarna ännu. Men först av allt vill jag att truppen ska utvecklas. Och om vi ska prata om något mål rent tabellmässigt så är allt från mitten och uppåt en ren bonus för oss.

Text Kenneth Andersson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *