Fotboll

Hasani poängräddare för Skillingaryd

Fotboll Skillingaryd hade ledningen, på bortaplan, med 2–1 i halvtid mot Skeppshult. Lyckligtvis fick man en poäng med sig efter Arber Hasani sena kvitteringsmål till 3–3. –Det känns som en förlust med tanke på de chanser vi har, säger Jonas Blomberg efter matchen.

Arber Hasani såg till att sätta Skillingaryd i förarsätet borta mot Skeppshult. Efter bara 18 minuter gjorde han 0–1. Och några minuter innan pausvilan utökade han lagets ledning till 0–2. Hemmalaget fick dock en psykologiskt viktig reducering, 1–2, innan domaren blåste för att första halvleken var över.
–Vi snackade om hur vi ska spela de sista 45 minuterna, säger tränaren Jonas Blomberg efter första 45 minuter, som är riktigt besviken på planen man spelar match.
– Vi får två spelare skadade tidigt i matchen och bollen studsar egendomligt.

I andra kom hemmalaget tillbaka fick snabbt in 2–2 och efter timme spelade satte även Skeppshult även 3–2.

Hasani vill åtminstone ha med sig en poäng och såg till att så blev fallet. För i matchminut 86 fullbordar han sitt hattrick som betydde 3–3.

–Reza på innemittfältet är  magisk idag. Vår tremålskytt Hasani gör även han en strålande insats. Dessutom får jag ge stor eloge till bröderna Darko och Vinko Pranic, säger Blomberg och tillägger.
–Det känns, trots ett lika resultat, som en förlust. I morgon kommer jag säkert vara mer nöjd över poängen med tanke på planens dåliga skick.

Text: Kenneth Andersson
Foto: Hedin Väisänen

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *