Horda fick poäng mot Braås

Fotboll Horda inledde starkt mot serieledande Braås och tog ledningen med 4–0 i första halvlek men sedan orkade inte laget mer.

Efter 70 minuter spelade så började Horda falla ur position och hamnade på efterkälken, då kom även reduceringsmålen från Braås. Matchen slutade 4–4, (4–0) och Horda fick med sig en poäng.

– Jag är glad, vi jobbade på och spelade bra men det är så klart surt att vi släppte in så många mål i slutet, säger tränaren Aman Hassani.

Målen gjordes av Farhan Diriye, Abdifatah Diriye, Marian Voda och Elias Werkelid.

– Vi håller på att jobba med konditionen på träningar för vi orkar inte i slutet och släpper därmed in mål. Men vi är där och det kommer att bli bättre ju mer vi spelar, fortsätter Hassani.

Han vill även lyfta fram det nya mittbacksparet som ersatte de frånvarande ordinarie, speciellt Benjamin Ofei som gjorde det mycket bra. Hassani nämner även att målgöraren Fargan Diriye och målvakten Alexandru Zamfir glänste lite extra idag på planen.

– Vi kommer att fortsätta bygga och utvecklas, speciellt konditionen, avslutar Hassani.

Text: Linn Törnberg