Fotboll

IFK-spelare i fokus

Fotboll Oavgjort för Öster och förlust för J-Södra och tidigare spelar i IFK Värnamo även i fokus i Allsvenskan ocjh Superettan, lite av dagens fotboll.

Rasmus Wiedesheim-Paul. Arkivbild

Låt oss börja med Allsvenskan där IFK Norrköping med bland andra Simon Thern låg under med 0–2 i bortamötet med Östersund. i minut 69 reducerade IFK och minut 90 kvitterade Värnamosonen Simon Thern.
– Skönt att det går så bra för honom, inte minst med tanke på att han haft det motigt vid sidan om plan, säger pappa Jonas Thern i IFK Värnamo som vann i dag med 4–1i Landskrona.
På tilläggstid följde ytterligare mål för Norrköping som till slut vann med 4–2.

I Supettan hade en tidigare spelar i IFK Värnamo målaptit, Rasmus Widesheim-Paul. Han svarade för alla mål när Halmstad hemmabesegrade Jönköpings- Södra med 3–0.

Öster från Växjö spelade i samma serie 0–0 mot Västerås.