IFK U 21 föll mot Mjällby

Fotboll IFK Värnamo U 21 med några A-lagsspelare förlorade mot ett lag från Mjällby. Uppdaterat

Charlie Vindehall. Arkivbild: Jim Carlsson

Det var 0–0 i paus efter en halvlek med få målchanser. I den andra halvleken gjorde hemmalaget snabbt två mål. Fler mål blev det inte utan IFK fick inkassera en förlust med 0–2.

Målvakten Jonathan Rasheed och Charlie Vindehall får extra beröm och det får även de yngre som fick chansen att möta rutinerade spelare.
– En bra match av vårt unga lag mot ett mycket starkt Mjällby med flera allsvenska spelare. Synd bara att vi släppte till två mål på individuella misstag m minuterna 46 och 47, säger IFK-tränaren Tony Johansson.
Tony är mycket nöjd med spelet men inte med resultatet. Han tycker att IFK var förtjänt av mål och kanske även poäng.

IFK:s startspelare: Jonathan Rasheed, David Edvardsson, Frank Junior Agyei, Charlie Vindehall, Felix Wennergrund, Wenderson Oliveira do Nascimento, Elias Blomberg, Mohammad Emran Sharifi, Moonga Simba, Johan Kenneryd, Christian Moses.

Avbytare: Nabil Hassaini, Elian Nilsson, Niklas Andersson, Kenan Bilalovic, Calle Johansson, Victor Persson.