Fotboll

IFK Värnamo lyckas inte stå emot

Fotboll I en fotbollsmatch som var en kamp från start till slut, misslyckades IFK Värnamo att komma ut som segrare när de ställdes mot Lödöse Nygård. Trots att de kämpade med all sin styrka och skicklighet, kunde de inte undvika förlusten. Matchen slutade 3 - 0 mellan Lödöse Nygård och IFK Värnamo. Uppdaterad.

− Idag kommer vi tyvärr inte upp i den nivån som vi borde. Vi faller och låter Lödöse Nygård ha bollen för mycket, säger tränaren Nicholas Plikas.

− I första halvlek är det hyfsat jämnt. Vi får bollen och har några målchanser, men tyvärr går dem inte in. I andra halvlek ändrar vi inte taktiken jätte mycket, vilket leder till att vi inte heller får någon utväxling. Det blir även många domslut emot oss som tyvärr gör det trist att spela fotboll.

Nicholas vill trots förlusten hylla Mona Chahrour som spelar anfallare och gör sin första start på väldigt länge. Hon kommer in med energi och spelar en bra match.

− Just nu är det väldigt tungt, men det är bara att bita ihop och försöka vinna nästa match som spelas mot Onsala BK på söndag, avslutar Nicholas Plikas.

 

Text: Lejla Velic

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *