Kärda och Rydaholm delar poängen

Fotboll I en kamp som höll publiken på helspänn från avspark till slutsignal, möttes två rivaliserande fotbollslag i en drabbning som slutade i en spännande oavgjord match. Resultatet mellan Kärda och Rydaholm blev 1 - 1. Uppdaterad.

− Idag var det en tuff match. Det blev mycket fysiskt, många frisparkar och väldigt tätt på mittfältet. Vi gjorde en del byten i andra halvlek för att täppa till mittfältet, men trots det tyckte jag att vi stod upp mot ett bra och tekniskt Rydaholm, säger KIF – ledaren Mattias Johansson.

Kärdas mål gjordes av Andreas Finnander.

Mattias Johansson vill lyfta fram hela laget för dagens match. Alla stod upp mot varandra och gjorde en bra match.

−Försvarsmässigt gjorde vi en bra match, men anfallsmässigt kan vi bättre, avslutar Mattias Johansson.

Målet av Rydaholm gjordes av Jakob Elv.

−Första halvlek har Kärda spelet lite för mycket. I andra halvlek pressar vi dem mer och har 2 målchanser men tyvärr går dem inte in, säger Magnus Schöldsten som är tränare för Rydaholm.

Magnus Schöldsten vill lyfta fram spelarna Erik Åkesson och Hjalmar Melkstam som spelar defensivt och stänger igen.

−Nu är det bara att ta med sig det positiva från dagens match och förbereda sig inför nästa match mot Torpa IF som spelas redan på tisdag, avslutar Magnus Schöldsten.

Text: Lejla Velic