Klevshult fortsätter vinna

Fotboll Gislaved stod idag för motståndet. Efter dryga halvtimmen gör Klevshult två mål inom två minuter och håller sedan det resten av matchen. Matchen slutade i vinst med 2–0 (2–0) vilket innebär att Klevshult behåller serieledningen. Uppdaterad.

Arkivbild från en tidigare match.

Klevshult tryckte på och skapade många målchanser i första halvlek men det ville sig inte riktigt förrän Triphin Muyubira gjorde två mål inom två minuter.

– I andra halvlek pressar Gislaved högre men vi försvarar bra och fortsätter kämpa tills vi kan ta tillbaka kontrollen av matchen, säger tränaren Anders Forsman.

Han berömmer hela laget men lyfter fram Filip Lipovac, Viktor Forsman, Douglas Käthner Kursten, Fatlum Peci och Marin Ladan lite extra.

– Vi spelar bra men hade kunnat göra några mål till och det är det vi kommer ta med till nästa match, avslutar Forsman.

Text: Linn Törnberg