Fotboll

Klevshult krossade Bor

Fotboll Det blev hela 6 – 0 till Klevshult när de under söndagen mötte Bor på Gröndal i Värnamo. Båda tränarna var efter matchen överens om att siffrorna var något i överkant.

Klevshults tränare Anders Forsman var av uppenbara skäl nöjd efter matchen.
– Jag tycker vi tröttade ut dem i den första halvleken och det kunde vi utnyttja sedan i den andra, säger han och tillägger:
– Sedan kanske 6–0 var något mål för mycket sett till matchen.

Bors tränare Senudin Sumic är enig med Forsman att det inte var en 6–0-match. Men sedan skiljer det sig lite åt gällande hur herrarna såg på matchen.
– Det låter ju nästan konstigt att säga att man är nöjd efter en 0–6-förlust. Men jag är nöjd med den första halvleken. Vi saknar många spelare på grund av skador och sjukdomar, men i 35 minuter är vi det bättre laget.

Senudin Sumic vill plussa lite extra för Nils Hansson och Oliver Arthursson samt 15-årige Melker Martinsson.
– Han kommer in och gör sina första a-lagsminuter och sprider energi till laget.

Anders Forsman å sin sida pratade om en gedigen laginsats från hans Klevshult. HAn plussar dock lite extra för Kushtrim Preteni, Mohammad Reza Mosavi och kaptenen Johan Dalros.
– Dalros är ett spelande föredöme.

Klevshult hade två provspelare på plan. Ensar Hoxha som blev tvåmålsskytt och Fatlum Peci. Klevshults övriga mål gjordes av Huruy Teame 2, Benit-Parfait Rugira och Johan Dalros.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *