Fotboll

Klevshult tappade poäng sent

Fotboll Första matchen spelades mot Bosniska Föreningen Gislaved som Klevshult hade vunnit härom veckan men denna gången ville det sig inte. "Besviken på domartrion", säger Anders Forsman. Uppdaterad.

Matchen slutade i förlust med 1-2, (1-0).

– Första halvlek kändes bra från vår sida, visserligen var det lite premiärnerver men vi kom in rätt så bra i spelet och gjorde 1-0 genom Marin Ladan i 44:e minuten, säger tränaren Anders Forsman.

– I andra halvlek tappade vi lite spelmässigt och de fick göra mål runt 75:e minuten och sedan precis i slutet vilket gör att vi tappar poäng.

– Vi vann ju över dem i Smålandscupen för en vecka sedan med 3-1 och vi vet att de kör ganska fult och tufft men sedan hade vi en domartrio som inte var på banan överhuvudtaget idag. Domaren satte verkligen en dålig standard.

Forsman menar att laget gör en bra och jämn insats överlag men att Mikael Petersson i målet och Viktor Forsman samt Benit-Parfait Rugira gör det lite extra bra.

– Lite premiärnerver men det är skönt att ha seriepremiären avspelad. Nu är det bara trumma på och köra, avslutar Forsman.

Nästa match spelas mot Skillingaryd på fredag.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *