Fotboll

Klevshult tar poäng från tabellettan

Fotboll FC peking leder tabellen men trots det så spelar Klevshult 3-3 och stjäl därför ett poäng från serieledarna. Uppdaterad.

– Just nu känns det surt eftersom vi ändå ledde i slutet och sedan tappade det till 3-3 men om ett tag kommer jag väl ändå känna mig nöjd eftersom vi tar ett poäng från serieledarna, säger tränaren Anders Forsman.

– Men om man ser på det stora hela så var det ett ställningskrig fram och tillbaka där båda lagen har chanser men jag tycker att överlag var vi bättre än Peking. Vi visste på förhand att det skulle bli tufft och sedan gör de mål efter 14 minuter men vi rycker upp oss och är snabba på att kvittera.

Målen gjordes genom Harald Eld, Edvin Forsman och Douglas Kursten.

– Peking är väldigt tunga att möta och har stora pjäser där framme som de slår långa bollar på men i 80:e minuten lyckas vi äntligen ta ledningen men sedan får de in en boll i slutet där när det är någon minut kvar, så just nu känner jag mig besviken.

Forsman vill ge hela laget beröm men lite extra plus till Sasa Milojevic på mittfältet och Harald Elf.

– Domarna o andra sidan höll lite för dålig kvalité idag. Vi skulle haft en solklar straff och sedan några minuter efteråt så får de i stället en horribel straff men det är sådant som händer.

– Spelmässigt var vi bättre än peking och trots att vi inte fick tre poäng så är det här poänget viktigt för oss, avslutar Forsman.

Nästa match spelas mot Mullsjö nästa lördag.

 

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *