Klevshult vände 1–3 till seger

Fotboll Klevshult besegrade Bottnaryd på bortaplan med 4–3 (2–3) och Grga Lukic avgjorde med sitt mål fram till 4–3. Uppdaterat.

Sammantaget var Klevshult det klart bättre laget men man hade det svårt ett tag i första halvlek. Man började annars bra med 1–0 genom Patrik Larsson men därefter gjorde Bottnaryd tre raka mål och då var KSK lite illa ute. Dessbättre fick man minuten efter 3–1 till hemmalaget in en reducering med Patrik Larsson som målskytt igen.

– En svårspelad liten plan och Bottnaryd spelade en fysisk fotboll, säger KSK-tränaren Anders Forsman.

Efter 60 minuter kvitterade Robert Glavas och efter 75 kom segermålet genom Grga Lukic.

Extra plus hos KSK till Filip Jezdic, Vitomir Lukic och Patrik Larsson.

– Helt rättvis seger till oss, noterar Anders Forsman som nu ser fram en rafflade avslutning på serien.
KSK har kvar Hillerstorp hemma och Hook borta.