Fotboll

Liljan föll stort mot Taberg

Fotboll Liljan fick det tufft i bortamötet mot Taberg. Det blev förlust för värnamolaget med 0–4 trots en stark insats.

– Jag tycker faktiskt att vi spelade bra trots att det blev stora siffror. Ibland är det så, matchen var betydligt jämnare än vad siffrorna visar, säger Emir ”Assar” Arslanovic, tränare.
Liljan stod emot topplaget Taberg nästan hela första halvlek. Men i slutet av av halvleken orkade laget inte längre. I 41:a minuten gjorde Taberg sitt första mål och precis innan domaren blåste av ökade hemmalaget på sin ledning med ännu ett mål.

– Det var synd. I första halvlek hade vi flera bra chanser utan att kunna göra mål. Så det kändes lite snöpligt när vi släppte in två mål på så kort tid, konstaterar Arslanovic.
När Taberg sedan gjorde ett tredje mål bara tio minuter in i andra halvleken var matchen avgjord. Hemmalaget gjorde sedan ytterligare ett mål vilket också blev slutresultatet, 4–0 till Taberg.

– Trots de stora siffrorna är jag nöjd med mitt lag. Jag tycker vi spelar bra fotboll och vi kämpar hela tiden, säger Emir Arslanovic, som vill ge extra beröm till vänsterbacken Adel Mekic och mittbacken Danilo Stojanovic.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *