Fotboll

Lisa Lidén blir klubbchef i IFK Värnamo

Fotboll Från och med 1 januari lämnar Christian Ahlander över klubbchefsrollen i IFK Värnamo till Lisa Lidén. Christian kommer att fortsätta jobba i en bred roll som ekonomichef i föreningen.

Christian Ahlander och Lisa Lidén. Pressbild

– Klubben växer och förutom det fortsatta allsvenska avancemanget vill vi också kunna vara en drivande kraft i lokalsamhället, i vår akademi och en aktör för barn och ungas hälsa, noteras från klubben.

Lisa kommer närmast från en tjänst som destinationschef i Värnamo kommun, men har tidigare arbetat som rektor på Finnvedens gymnasium med ansvar för fotbollsutbildningen, samt som kontorschef på Länsförsäkringar Jönköping. Hon har också varit ledamot i IFK Värnamos styrelse sedan 2019. Hon har också synts som publikvärd på hemmamatcherna.

– Vi fortsätter att utvecklas i klubben och med Lisa får vi in kompetens som vi inte har men som vi behöver för fortsatt utveckling, säger Christian Ahlander.

– Jag ser fram emot att med klubbens familjära känsla och stora hjärta för barn, unga och elit, leda klubben framåt. Det är en ära att få anta denna utmaning och jag gör det med stor ödmjukhet inför all den kunskap och erfarenhet som finns i föreningen, säger Lisa Lidén.

Taggar

1 reaktion på Lisa Lidén blir klubbchef i IFK Värnamo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *