Magisk kvart av Forsheda

Fotboll Det var närmst magiskt spel av Forsheda IF den första kvarten mot laget direkt efter i tabellen, Delary/Pjätteryd. Gästerna fick knappt låna bollen då.

Forsheda vann med hela 4–0 och alla målen kom i första halvlek. Sedan blev det lite jämnare spel:
– Även om de började skapa chanser var vi aldrig hotade, säger spelande FIF-tränaren Marcus Syrén.
Han var en av dem som fick beröm av sig själv, eftersom han berömde alla spelarna.
– Ja, det var fint spel av alla och vi trivs på konstgräset där vi kan rulla boll, något vi är bra på, inflikar han.

Tack vare segern känns det nästan som att Forsheda har klart med en kvalplats uppåt även om fyra matcher återstår. Nu har man även häng på serieledande Strömsnäsbruk, två poäng skiljer nu bara.

Det dröjde 10–12 minuter innan Forsheda tog ledningen genom Mirnel Vejzovic. Aldin Veladzic ökade pop till 2-0 och sedan fortsatt Mirnel med både 3–0 och 4–0.

Närmast väntar Västboås hemma på onsdag men det kan nog bli tufft motstånd då gästerna kämpar för allt vad de är värda för att hänga kvar i fotbollsfemman.