Fotboll

Målkalas mellan Klevshult och BLIK

Fotboll Matchen mellan Klevshults SK och Bredaryd Lanna IK på Vaggeryds IP slutade 6–0 (3–0).

I den elfte minuten gav Mohammed Reza Mosavi Klevshult ledningen. I mitten av halvleken ökade Huruy Teame på ledningen innan Edwin Forsman avrundade halvleken med att ge Klevhult en tremålsledning. Hemmalaget fick fortsatt utdelning i den andra halvleken. Huruy Teame gjorde sitt andra mål i matchen innan Johan Dalros i den 68:e minuten gjorde 5–0. Fatlum Peci avrundade målskyttet i den 80:e minuten.

– Det här är vi nöjda med. Jag tycker att vi gör en bra match, trots att vi fick riktigt bra motstånd. De (Bredaryd Lanna) håller division 5-klass och de löpte mycket, men jag tycker att vi hade bra kontroll på dem och de kom inte till jätteklara målchanser i någon av halvlekarna, säger Klevshults-tränaren Anders Forsman.

Forsman anser att hela laget gör en riktigt god insats, men Mohammed Reza Mosavi, Viktor Forsman, hela backlinjen och tvåmålsskytten Huruy Teame får extra plus i kanten för sina insatser i matchen.

– Vi mötte väldigt rutinerat och bra lag. Vi gjorde ändå en ganska bra match men motståndet var för tufft, säger Bredaryd Lanna-tränaren Senad Zulovic.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *