Fotboll

Ny förlust för V-Södra

Fotboll Värnamo Södra befinner sig minst sagt i en formsvacka just nu. Under lördagen blev det förlust hemma mot Vrigstad med 1 - 3.

  [1/17]

  [2/17]

  [3/17]

  [4/17]

  [5/17]

  [6/17]

  [7/17]

  [8/17]

  [9/17]

  [10/17]

  [11/17]

  [12/17]

  [13/17]

  [14/17]

  [15/17]

  [16/17]

  [17/17]

Efter en bra inledning av serien har det gått trögare för V-Södra på senare tid och på de sju senaste matcherna har det blivit två poäng.
– Du kan lägga karbonpapper över de senaste referaten, säger tränaren Christian Carlsson galghumoristiskt efter dagens förlust.

Det han syftar till är oförmågan att göra mål.
– Jag hade en go känsla innan matchen och vi har varit med i de andra matcherna. Men vi är inte heta i något av straffområdena. Vi skjuter över från två meter och så vidare. Idag rullade det in tre bollar bakåt på ett sätt som det inte gjorde innan.

I dagens match kunde Vrigstad ta ledningen redan efter två minuter spelade och det resultatet stod sig till halvtidsvilan. I andra halvleken kunde sedan Vrigstad relativt snabbt gå fram till 3 – 0.
– De gör två av sina mål efter inkast. Det tredje målet beror på planens kvalitet. Vår målvakt är skicklig med fötterna och ska gå ut och möta en boll, då studsar den upp i knähöjd på honom och de tar bollen och gör mål.
– Jag brukar inte gnälla på planerna, men här får Värnamo kommun en känga, säger Christian Carlsson.

Matchen spelades på Norregård.

Kevin Bang gjorde Värnamos tröstmål i den 89:e minuten.

Christian Carlsson summerar:
– Vi för matchen, får mål emot oss, men jobbar oss tillbaka igen. Vi skapar massa chanser och spelar bra fotboll.

Tränaren tycker att den generella insatsen från hans spelare var bra men plussar lite extra för Luis Fajardo Gallardo och Ludvig Heiel.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *