Fotboll

Oavgjort mellan V-Södra och WIK

Fotboll Matchen mellan Värnamo Södra och Waggeryds IK slutade 1–1 (1–0). Texten uppdateras.

Det var en jämn första halvlek på Gröndal Arena, där hemmalaget kom att ta ledningen. i den 32:a minuten genom 1-Arnel Dugonjic. I den andra halvleken tog Waggeryds IK över spelet och redan i den 49:e minuten kvitterade Christofer Frisenette-Fich. 1–1 stod sig matchen ut.

– Vi gör en fantastisk insats. Grabbarna gör ett hästjobb, vi håller oss till spelplanen, spelar kompakt och låter dem ha mycket boll. I andra halvleken trycker de på ordentligt. De är jobbiga och tuffa, men grabbarna jobbar och sliter och vi håller ihop det, så jag är jättenöjd, säger Värnamo Södras tränare Christan Carlsson efter slutsignalen.

– Vi tog en poäng och kom närmare Bredaryd i tabellen, men vi är absolut inte nöjda med en poäng. Tittar man till helheten så skapar de ingenting. Framför allt i andra halvleken driver vi upp spelet, men vi är ineffektiva i det sista momentet. Det är små marginaler som gör att vi inte tar tre poäng i dag och det är något vi endast kan skylla på oss själva. Det gäller att ha rätt inställning och när vi väl har det så är vi ruggigt bra, säger Waggeryds IK:s tränare Thomas Johansson efter matchen.

I hemmalaget får hela laget beröm, men Ludvig Heiel får ett extra plus i kanten. I bortalaget får Tim Björnberg och målvakten Tobias Lundgren extra beröm för sina insatser.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *