Fotboll

Rås LB nöjda trots förlusten

Fotboll Rås LB kämpade hårt för att försöka vända ett tidigt underläge. Trots sin beslutsamhet och flera målchanser förlorade de till sist med 1 - 2 mot Lagans AIK, men tränaren Alma Cederqvist var ändå nöjd med presentationen i dagens match. Uppdaterad.

Arkivbild

− Resultatet idag blev inte som vi hade tänkt oss. Vi var väldigt nära på att gå igenom hösten utan att förlora en enda match, men laget ska ändå ha en eloge för deras kämpaglöd och spel, säger tränaren Alma Cederqvist.

Målet för Rås LB gjordes av Frida Theorin.

− Vi har lidit av en del skador under säsongen och förlorat viktiga positioner där vi inte riktigt haft någon självklar spelare så det har varit ett litet ” pussel ” dem sista matcherna, men trots det har vi skött det bra.

Alma Cederqvist vill lyfta fram spelarna Klara Harisson, Berber de Jong och Tilde Kardebratt för deras kämpaglöd under matcherna.

− Vår sista match skulle vara mot Gnosjö på söndag, men dem drog sig ur, så detta var vår sista match. Men trots att vi förlorade idag så har vi spelat en fantastisk säsong och nu är det bara att ladda om inför nästa för då kommer vi vara redo, avslutar Alma Cederqvist.

 

Text: Lejla Velic

Foto: Tero och Anette Hedin Väisänen

  [1/16]

  [2/16]

  [3/16]

  [4/16]

  [5/16]

  [6/16]

  [7/16]

  [8/16]

  [9/16]

  [10/16]

  [11/16]

  [12/16]

  [13/16]

  [14/16]

  [15/16]

  [16/16]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *