Rås Lb vann med 7–1

Fotboll Det lossnade ordentligt för Rås Lb i fotbollstrean.

Efter tre mål på de tre första matcherna blev det i kväll inte mindre än sju fullträffar när man hemmabesegrade NGIS/NIK från Norrahammar med 7–1.

– Härligt, säger tränaren Stefan ”Sviding” Svensson om att det blev så många mål och att man skapade så oerhört många målchanser.
Han berömmer hela laget men kan inte undgå att ge lite extra plus till Alicia Bergström, Saga Johnsson och Amanda Holm.

Målen gjordes av Alicia Bergström 3, Saga Johnsson 2, Elsa Ståhl och Ida Nilsson.

Det var 5–0 i pausen men sedan kom gästerna tillbaka lite. Man reducerade, men en kvart in på andra halvlek tog hemmatjejerna tag i spelet igen.
– Det var tryggt och roligt med så varierat spel av tjejerna, säger tränaren.

Det var ett 60-tal som hittade på runt Ryavallen i Ås. Många kommer säkert tillbaka på söndag då Rås Lb tar emot Husqvarna FF B, som på papperet är bättre än NGIS/NIK.

Tack var kvällens trepoängare lämnade hemmalaget botten av serien och är nu faktiskt fyra i den jämna tabellen.