Fotboll

Revansch för FK Liljan

Fotboll Liljan tog tre viktiga poäng i västra femman. Det blev hemmaseger med 2–1 mot Stockaryd/Rörvik.

– Vi gör en riktigt bra match där killarna verkligen kämpade för varandra, säger tränaren Emir ”Assar” Arslanovic, som är mycket nöjd med sitt lag.

Det var hemmalaget som började bäst på Gröndals konstgräs. Adnan Muratovic gjorde i 35:e minuten Liljans första mål. I början av andra halvlek kvitterade Stockaryd/Rörvik till 11 på straff. Bara sex minuter senare satte Yahye Ali Amin 2–1 för Liljan, vilket sedan blev slutresultatet.

– Det var jämnt och spännande ända till slutet och båda lagen spelade bra fotboll. En tuff men rolig match, så det var riktigt skönt att vinna, fortsätter Arslanovic, som kan konstatera att Liljan därmed tar ett rejält kliv uppåt, till fjärde plats, i den synnerligen jämna serietabellen.

Liljan fick också revansch efter förra helgens olyckliga matchslut mot Sävsjö, där Smålands FF tilldömde Sävsjö segern med 3–0 då domaren brutit matchen precis i matchens slutminuter efter ett spelarbråk.
– Vi spelade bra mot Sävsjö förra veckan så segern i dag var verkligen en revansch. Vi visade att vi kan spela fotboll och är ett välorganiserat lag, säger Emir Arslanovic.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *