Fotboll

Rydaholm förlorade mot Torpa

Fotboll Rydaholm gästade idag Torpa och trots några heta chanser och ett jämnt spel så gjordes det enda målet i matchen av Torpa i minut 64.  Matchen slutade därmed i förlust för Rydaholm med 0–1, (0–0). Artikeln är uppdaterad.

Arkivbild från en tidigare match.

– Vi fick stryk med 1-0 men gjorde en riktigt bra match mot ett Torpa som är ett bra lag, säger lagledaren Peter Jonsson.

– De är ett stabilt lag och liksom vår plan ville de backa hem och säkra upp så det blev en en jämn match med målchanser åt båda hållen, säger tränaren Johan Elmblad.

De båda är överens att hela laget är värda en eloge men lite extra till målvakten Théodor Haglund, utespelarna Elián Salazar Vargara, Jakob Elv och  dessutom Mansur Musavi som gör sin bästa match hittills.

– De gjorde målet genom ett skott som råkade styras in av en back och sedan hade vi en nick i ribban på slutet, kommenterar Jonsson.

– Med tanke på att vi hade många ordinarie spelare borta och på hur matchen såg ut så borde vi fått en poäng men vi är nöjda med den kämpainsatsen som grabbarna lägger ner. Det skulle dock ha resulterat i en pinne vilket är en besvikelse att vi inte fick, avslutar Elmblad.

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *