Rydaholm kämpar och kvitterar i sista minuten

Fotboll Med matchuret nästan på noll och Agunnaryds i ledning med 1-0, verkade Rydaholm stå inför ett besvärligt nederlag. Men i en sista desperat ansträngning lyckades de göra det oavgjort 1 - 1 i sista minuten. Uppdaterad.

− Idag spelar vi väldigt medelmåttigt. Vi är inte påkopplade från start och tillräckligt förberedda, säger tränaren Magnus Schöldsten.

− Första halvlek spelar vi bra, däremot i andra halvlek förlorar vi bollen och Agunnaryd lyckas göra ett mål. Vi gör även många fel beslut, men trots det, kvitterar vi i sista minuten och får med oss ett poäng och det är det som räknas.

Enda målet av Rydaholm gjordes av Jakob Elv.

Magnus Schöldsten skulle vilja lyfta fram målvakten Theodor Haglund som gör några bra räddningar och håller dem kvar i matchen.

− Nu ska vi förbereda oss inför nästa match, där vi möter ett tufft motstånd. Vi har fortfarande en kval – plats och första platsen att kriga om och det är vårt fokus nu, avslutar Magnus Schöldsten.

Sista matchen för serien spelas mot Liatorp / Eneryda IF på lördag.

Text: Lejla Velic