Fotboll

Rydaholm fick bortdömd straff – Haglund murade igen

Fotboll Efter många målchanser från båda lagen så slutar mötet mellan Torpa och Rydaholm oavgjort. Det efter att de ägt spelet i stora delar av matchen och även fått en straff bortdömd. "Känns nästan som en seger" säger tränaren. Uppdaterad.

Theodor Haglund höll nollan. Foto: Rydaholms GoIF

– Vi gör en riktigt bra bortamatch och visar att vi vill vara med i toppen och kriga. Torpa är en av favoriterna i serien men vi gör en fullkomligt stabil insats och följer matchplanen helt, säger tränaren Magnus Schöldsten.

– Sedan tröttnar vi lite de sista tio minuterna och de får några farligheter men sett över hela matchen så äger vi boll 60–70 minuter av spelet och har fler farligheter än Torpa.

Schöldsten vill ge hela laget en jätteeloge men lite extra beröm till målvakten Theodor Haglund som står för viktiga räddningar i slutet av matchen.

– Dessutom får vi en straff bortdömd. Linjedomaren vinkar straff men huvuddomaren tar beslutet att det inte skulle bli något, vilket är surt.

–Vi förlorade ju mot dem i cupen och nu spelade vi oavgjort så vi siktar på att slå dem nästa match på vår hemmaplan och eftersom vi var närmare seger idag än vad de var så känns det nästan som en seger, avslutar Schöldsten.

Matchen slutade 0 – 0.

Text: Linn Törnberg

 

Rydaholms lag. Foto: Rydaholms GoIF

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *