Fotboll

Rydaholm tog poäng mot tabelltvåan

Fotboll Peking nosade på pallplatsen men Rydaholm satte käppar i hjulen för motståndarna när de tog ledning med 2-0. Dessvärre kunde Rydaholm inte behålla ledningen men fick med sig ett poäng. Matchen slutade 2-2, (1-0). Uppdaterad.

Arkivbild från en tidigare match.

— Återigen ska vi vara glada att vi fick ihop lag idag, tillslut hade vi skramlat ihop så att vi även hade avbytare men när väl matchen startar så gör vi en kanonmatch säger Johan Elmblad.

— Vi stänger av deras ytor, är lugna och metodiska när vi vinner bollen och tar därmed ledningen tidigt. I andra halvlek startade vi precis lika bra och kunde fortsätta som vi avslutade första halvlek och Melkstam får göra sitt andra mål, fortsätter Elmblad.

— Efter det gör vi lite individuella misstag som leder till mål.  Sedan är det jämnt matchen ut och vi har många lägen och jag tycker vi hade kunnat få med oss en straff som hade kunnat punkterat matchen. Killarna gjorde en väl genomförd kämpamatch.

Elmblad vill ge lite extra plus till Hjalmar Melkstan som gjorde två mål men även jobbade stenhårt idag. Samt målvakten Dennis Martinsson, 40 år som hoppade in idag och stod för många fina auktioner och räddade även tre frilägen.

—  Nu är säsongen slut och jag är lite förvånad att Peking inte gick för det lite mer eftersom de hade två poäng att hämta in på Bredaryd som vann serien, avslutar Elmblad.

 

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *