Fotboll

Fyra frisparksmål när SIS föll

Fotboll Skillingaryds IS förlorade bortamatchen mot Bottnaryd/Wallgårda med 0–7 (0–3).

SIS-tränaren Richard Green säger att killarna gjorde en bra inledning av matchen men trots flera målchanser tog i stället hemmalaget ledningen. Marcus Svenningsson Kohl svarade två mål direkt på frispark och minuten efter 2–0 kom 3–0. I andra halvlek gjorde Marcus Svenningsson Kohl om bravaden och Jesper Wigren fastställde slutresultatet på samma sätt. Fyra frisparkar direkt i mål är nog väldigt ovanligt i en och samma match.

– Vi vek ned oss i andra halvlek och plus endast till vår 15-årige målvakt Ali Khair Allah.

Nu hoppas han att ma ska bjuda upp till bättre kamp när man på torsdag tar sig an Hook i en match som spelas på konstgräset i Vaggeryd.