SIS vann enkelt mot Nissafors IS

Fotboll Efter 90 minuter stod det klart att Skillingaryds IS vann sin första match i Smålandscupen. Resultatet blev 8-1 till Skillingaryds herrlag och redan fyra mål efter 12 minuter.

Skillingaryds IS åkte till Gnosjö för att spela mot Nissafors IS och kunde återvända med en vinst i bagaget.

Redan i första halvlek skulle målen börja trilla in. SIS lyckades göra 6 mål innan Nissafors IS gjorde sitt första, men då var matchen i princip redan uppgjord.

— Vi har såklart greppen genom hela matchen och spelar bra fotboll. Det blir dock lite avslaget när vi leder så stort så tidigt och måste inför kommande matcher kunna bibehålla tempot under 90 minuter, kommenterar tränaren Jonas Blomberg.

Blomberg berömmer hela laget men ger Leo Rumin och Reza Mosavi lite extra beröm för sina insatser.

— Vinko Pranic spelar hur bra som helst, avslutar Blomberg.

Matchen slutade till sist 8-1, målen gjorda av Leo Rumin x3, Theo Gustavsson, Huruy Teame, Arber Hasani, Oscar Persson och Lukas Rosqvist.

Nu återstår matcher mot FC Peking och Kärda IF framöver.