SIS vann över jumbon

Fotboll Skillingaryds IS hade som väntat inget större bekymmer med gästande Mullsjö som är jumbo i fotbollsfemman. Till slut blev det 4–2 (3–1).

SIS tog ledningen redan efter åtta minuter genom Arber Hasani framspelad av Axel Ryman. Hasani spelade spelade själv fram till 2–0 efter 20 minuter med Huruy Teame som målskytt.
Två minuter senare reducerade Mullsjö men SIS kunde göra 3–1 i minut 35. Huruy Teame gjorde mål och Oliver Issal spelade fram.

Arbet Hasani svarade för sitt andra mål för kvällen i minut 55 och det var på nick efter framspelning av Huruy Teame. Mullsjö reducerade i minut 61.

– Vi hade bra kontroll på matchen och det var en stabil insats, säger SIS-tränaren Jonas Blomberg.

Även om Mullsjö är sist i serien så har de ett par hängmatcher. Jonas Blomberg tror att Mullsjö ska kunna avancera. Man har också en mycket bra spelare i Jimmy Lindberg som svarade för ett av sitt lags mål.
– En grymt bra spelare, berömmer SIS-tränaren.

I det egna laget blir det godkänt för alla.
– Kul också att 15-årige Axel Persson var så duktig. Han fick spela nästan hela matchen.
Allra bäst i laget var ändå William Sandberg, dominant i backlinjen. Huruy ”Hero” Teame får också överbetyg.

Närmast väntar Norrahammars IK borta på fredag.
– Vi siktar på revansch efter förlusten hemma, säger Jons Blomberg förhoppningsfullt.