Fotboll

Skillingaryd började målskyttet försent

Fotboll Skillingaryd släppte iväg Mullsjö i ett fyra måls försprång innan de gjorde sitt första mål i 65:e minuten. Därefter gick det som tåget och ett poäng räddades när SIS för sista gången gjorde mål strax innan domaren blåste av och matchen slutade 4-4. (0-2). Uppdaterad.

— Det är otroligt tråkigt när man spelar ut ett lag fullständigt men sedan har de en spelare som är superduktig och gör allt på egen hand för motståndarna, säger tränaren Jonas Blomberg.

— Vi spelade en fantastisk fotboll och hade nog upp mot 40 chanser sett över hela matchen men vi fick inte in något förens i slutet.

Målen gjordes av Jonathan Sandberg (2), Huruy Teame och Arber Hasani.

— Vi släpper väl in lite lätta mål men det är inte så konstigt när vi spelar med en ny backlinje nästan varje match på grund av alla skador. Det hade varit skönt att få några matcher med samma backlinje och spela ihop dem.

Blomberg vill lyfta fram Jonathan Sandberg, Kushtrim Preteni, Arber Hasani och Huruy Teame för sina insatser idag.

— Jag tror att Mullsjö kommer att ställa till det för många lag i serien faktiskt. De har en otroligt effektiv anfallare och är starka hemma, dessutom har de en jättesvår plan att spela på.

— Trots att det känns som om vi förlorat två poäng så visar SIS idag på hjärta och krigar trots 4-0 underläge. Det är det vi tar med oss, avslutar Blomberg.

 

Text: Linn Törnberg

 

 

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *